преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Книгата „Alice in Chains: The Untold Story“ излиза на 4 август

Тя е написана от известния журналист Дейвид де Сола

Публикувано на 03 Август 2015
Книгата „Alice in Chains: The Untold Story“ излиза на 4 август

Alice In Chains бяха един от най-силните гласове на Сиатъл, пионери в смесването на гръндж и метъл музиката, идоли за поколения слушатели и музиканти. Историята на групата е история на здрава работа, самоунищожение, вдигане от пепелта и грижа за сериозно наследство.

Четири години след първата си среща в склад под моста Ballard Bridge в Ситаъл, Alice in Chains стават първата банда от голямата гръндж четворка – наред с Nirvana, Pearl Jam и Soundgarden – която стига до златен албум и получава признание в национален мащаб. С харизматичния Лейн Стейли начело, Alice in Chains стават една от най-влиятелните и успешни група, които са излезли от музикалната сцена на Сиатъл. Колкото по-голяма става бандата, толкова повече се увеличават и проблемите...

Журналистът Дейвид де Сола се гмурка под слуховете и тайните около групата, за да разкаже пълната й история за първи път. Той провежда множество интервюта с хора, които директно познават бандата, а много от тях говорят за това само пред него. Дейвид де Сола изследва това как наркотиците почти унищожават Alice in Chains, както и какво се случва с отделните членове.

„Alice in Chains: The Untold Story“, която се състои от 416 страници, излиза на 4 август.

Ключови думи: