преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Клипът към "Герой" на Тома е готов!

     Рок героят Tома е готов с първото си видео! Клипът, разбира се, е към дебютният сингъл на идола ,,Герой".

Публикувано на 26 Ноември 2008
Клипът към
     Рок героят Tома е готов с първото си видео! Клипът, разбира се, е към дебютният сингъл на идола ,,Герой". В момента песента е на 6-то място в голямата класация на Z-Rock - РОК 40.

     Режисьор на видеото на ,,Герой" е Васил Стефанов, снимал клипове като ,,Baby" и ,,Изтъркан момент" на Остава, ,,И пак вали" на Д2, ,,Чуваш ли ме" на Мария Илиева и Графа и много други. Васко е супер ентусиазиран за работата си по точно този клип, защото самият той е истински рок и метъл фен.

     Естествено, и видеото е в тази стилистика - Тома и бандата му свирят в мрачна, изгоряла гора, а по-късно виждаме рок героят в компанията и на няколко супер изтрещели, абсурдни персонажа - две малки момиченца-близначки; чичо на латерна, изваден досущ като от Туин Пийкс; разярена жена с голямо мачете и още една маниакална мацка. Всички те, очевидно, живеят в своята паралелна реалност. И никой всъщност не може да каже кое е истинско, кое не.

     Тома също вади на показ две страни на себе си - рокаджията и демоничният Тома. За стайлинга на ,,Герой" се е погрижила Мина Кайе, а в клипа е използван и реквизит на Киноцентъра. Видеото ще се появи тази седмица, първо по бТВ и веднага след това по музикалните телевизии.

     До дни ще излезе и така чаканият албум от идола на България. Продуцент на проекта е Вирджиния Рекърдс.
Ключови думи: