преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Клаус Майне използва ситуацията с коронавируса, за да работи по нов албум на Scorpions

Новият албум би трябвало да излезе през следващата година

Публикувано на 27 Април 2020
Клаус Майне използва ситуацията с коронавируса, за да работи по нов албум на Scorpions

Фронтменът на Scorpions, Клаус Майне, използва ситуацията с коронавируса, за да работи по предстоящия нов албум на групата. Германските хард рок ветерани се канят да излязат с нов албум през следващата година. Той ще е първи за групата от 2017-а насам, когато се появи антологията „Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads“, включваща и нов материал.

„Наистина се забавлявам. И преди аз съм правил звукозаписни сесии, но сега е различно, защото не можем да бъдем в една стая. Този път няма комуникация, не е като да работиш с продуцент или звукоинженер, когато казваш – „искам да усилиш леко вокалите – искам това или онова“.

Аз обаче се наслаждавам на процеса и с малко помощ от приятели, нещата се случват“.

Майне допълва, че Scorpions имат „голямо количество материал“, написан за предстоящия албум, който ще се състои „изцяло от нови песни“.

„В края на краищата, когато имамше шанса да отидем до Лос Анджелис и да се присъединим към продуцента Грег Фиделман, ще започнем същинската продукция. Дали той ще дойде тук /в Германия/ или ние ще отидем до Лос Анджелис, това зависи от цялата корона ситуация…

Разбира се, всички ние нямаме търпение да дойде денят, в който ще бъдем заедно – цялата банда в студиото, работейки с Грег и Ханс-Мартин /Бъф/, звукоинженерът…Нямам търпение за това – да се върнем към нормалния си живот. Това е най-важното нещо за всики нас в момента“, каза още Клаус Майне.

Ключови думи: