преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Китаристът Никлас Сундин напусна Dark Tranquility

Той спря да участва в турнета на групата от 2016-а насам

Публикувано на 23 Март 2020
Китаристът Никлас Сундин напусна Dark Tranquility

Китаристът Никлас Сундин, който е един от оригиналните членове на Dark Tranquility, напуска бандата. Той официално спира да бъде част от групата, въпреки че спря да участва в турнета още през 2016-а година. През последните години бандата разчиташе за концертите на китаристите Йохан Рейнхолц и Кристофър Амот.

„Както някои от вас знаят, спрях да свиря с Dark Tranquility от 2016-а, за да се фокусирам върху семейния си живот. С приключването на цикъла покрай албума „Atoma“ и завършването на записите на новия албум, сега е точното време официално да обявя, че напускам бандата.

Много съм благодарен за преживяното през последните трийсет години. Създадохме Dark Tranquility като тийнейджъри без много музикално познание, а някак нашите песни ни отведоха по целия свят, помогнаха ни да създадем субжанр на метъла, донесоха ни номинации за Грами и най-вече позитивно влияние върху живота на хората“, сподели Сундин. Той допълни, че продължава да бъде замесен във визуалната част от творчеството на групата и към момента работи по обложката на новия албум на Dark Tranquility.

Ключови думи: