преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Killswitch Engage с подробности за новия си албум.

   Killswitch Engage обявиха заглавието на дългоочаквания си четвърти албум, който ще излезе на музикалния пазар на 30 юни от Virginia Records / Roadrunner Records.

Публикувано на 15 Април 2009
Killswitch Engage с подробности за новия си албум.
   Killswitch Engage обявиха заглавието на дългоочаквания си четвърти албум, който ще излезе на музикалния пазар на 30 юни от Virginia Records / Roadrunner Records. Албумът ще се казва просто ,,Killswitch Engage" и е продуциран е от Брендън О`Брайън (AC/DC, Rage Against the Machine) и копродуциран от китариста на групата, Адам Дъткивиц.  

  Вокалът Хауърд Джоунс коментира ,,Killswitch Engage":

    "Беше крайно време да излезем от познатите ни води и да се опитаме да направим нещо по-различно с този албум. Определено звучи като наш албум, но се постарахме да го освежим малко и да пробваме нови неща."
  
    ,,В един момент не можехме да решим как ще се казва албума, някой подхвърли да го оставим едноименен и всички общо взето се съгласихме. С това име поставяме едно свежо вторo начало за групата."

    През лятото Killswitch Engage ще бъде един от основните хедлайнери на втория годишен Rockstar Energy Mayhem Fest. Ето какво каза Джоунс по въпроса: ,,Много сме развълнувани, че през лятото ще свирим с Bullet For My Valentine, Slayer и Marilyn Manson. Надяваме се, че ще е нон-стоп купон със стари и нови приятели. Пригответе се за смях, тежки рифове и очаквайте неочакваното." 
Ключови думи: