преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

КГБ и Шкода разкриха подробности за суинг концерта в събота.

        Тази събота, като част от якия суинг концерт в столичния клуб Blue Box, КГБ ще представят дългоочаквания си албум "Swing Time", който излезе през септември.

Публикувано на 11 Декември 2008
КГБ и Шкода разкриха подробности за суинг концерта в събота.
        Тази събота, като част от якия суинг концерт в столичния клуб Blue Box, КГБ ще представят дългоочаквания си албум "Swing Time", който излезе през септември. Феновете ще могат да чуят за първи път няколко нови песни от албума, наред с вече утвърдените хитове "Безделник" и "Всичко коз".

       Основният акцент на купона в събота ще бъдат корифеите на американския суинг - Cherry Poppin' Daddies. Не по-малко любопитни обаче са и двете български групи, които ще им партнират в Blue Box. КГБ и Шкода правят ексклузивно и за момента еднократно реформиране.

       Двете банди, спечелили си бързо статуса на култови за българската сцена, изчезват от публичното пространство приблизително по едно и също време - 2002-2003-та година. Но тази събота, освен че ще върнем времето назад с повече от 5 години, публиката ще се сблъска за първи път и с дълбоко пазени записи.

       Кольо Гилъна анонсира състав на КГБ от 9 души, с брас секция от четирима. Шкода обявиха, че също ще се появят на сцената в разширен състав. Групата ще заложи на двама барабанисти, които бележат два различни етапа от развитието на формацията, както и на четирима души брас. Две нови песни от неиздаван лайв албум на Шкода ще влязат в сета от общо 8 изпълнения.

      Билети за концерта все още се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, като към настоящия момент, два дни преди датата, до достигане на тяхното изчерпване остават по-малко от стотина броя. Максимумът на пуснатите в продажба билети за предстоящия концерт на Cherry Poppin' Daddies, КГБ и Шкода ще бъде ограничен до 800.
Ключови думи: