преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

КГБ и Шкода преди Cherry Poppin' Daddies.

   КГБ и Шкода се събират отново! Изненадващото реформиране на двете култови формации е по повод концерта на Cherry Poppin' Daddies у нас! Популярната щатска нео-суинг формация ще пристигне за лайв в Blue Box в София на 13-ти Декември (Събота) ! Двете български банди ще направят ексклузивни изпълниения непосредствено преди Cherry Poppin' Daddies!    Шкода,  станали хит за меломаните в началото на десетилетието, въпреки че на практика вече не съществуват, ще се появявт ексклузивно в оригнален състав под името "Шкода" и с песните на Шкода.

Публикувано на 04 Ноември 2008
КГБ и Шкода преди Cherry Poppin' Daddies.
   КГБ и Шкода се събират отново! Изненадващото реформиране на двете култови формации е по повод концерта на Cherry Poppin' Daddies у нас! Популярната щатска нео-суинг формация ще пристигне за лайв в Blue Box в София на 13-ти Декември (Събота) ! Двете български банди ще направят ексклузивни изпълниения непосредствено преди Cherry Poppin' Daddies!

   Шкода,  станали хит за меломаните в началото на десетилетието, въпреки че на практика вече не съществуват, ще се появявт ексклузивно в оригнален състав под името "Шкода" и с песните на Шкода. Ситуацията с КГБ - създателите на "Безделник", "Всичко коз" и "Розов кадилак", е не по-малко любопитна - те ще се съберат единствено и само за този лайв. Въпреки че наскоро групата издаде своят първи албум, чиято промоция ще чуем в "Blue Box", Кольо Гилъна и компания не са се появявали на сцена от повече от 4 години.  Заедно с Шкода и не кой да е, а Чери Попин Дедис, те ще превърнат този концерт в суинг-събитието на годината!

    Съвместният концерт на Cherry Poppin' Daddies, КГБ и Шкода се организира от Строежа и Джак Даниелс! Билетите ще се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg от следващия Понеделник - 10-ти Ноември. Първите 200 билета ще бъдат на цена от 20 лв., а следващите /до максималния капацитет от 1000 броя/ ще струват 25 лв. В деня на събитието входът в "Blue Box" ще бъде 30 лв. Началото на концерта е в 20:00 ч.


Skoda - Trippin' Colors:

Ключови думи: