преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кени Уинтър от Exciter вече е в България.

    Броени часове остават до концерта на Haggard и Exciter в клуб Blue Box , с участието на Remember Twilight и Балканджи.

Публикувано на 19 Ноември 2008
Кени Уинтър от Exciter вече е в България.
    Броени часове остават до концерта на Haggard и Exciter в клуб Blue Box , с участието на Remember Twilight и Балканджи. Датата е 20 ноември, а началния час 18:00.

    Снощи вокалът на Exciter Кени Уинтър пристигна в столицата, за да изтегли в новия метъл бар "The Black Lodge" имената на победителите в съвместната игра на АРТ БГ и заведението. Петима щастливци, отговорили правилно на въпрос за Exciter ще посетят безплатно шоуто утре. Те получиха и автограф от Кени, както и възможността да се снимат с него за спомен.

    Днес към Кени Уинтър ще се присъединят и останалите траш маниаци от Exciter  и ще посетят  кръчма и клуб Маската в Студентски град, София.  Там те ще опитат от специално приготвено за тях българско меню и ще раздават автографи на най-запалените траш фенове.

    Точно в 18 ч. утре на сцената на клуб Blue Box ще излязат момчетата от Балканджи, които ще представят пред публика парчета от най-новия си концептуален албум, озаглавен "Змей". Той ще излезе на пазара  до края на годината и ще може да бъде закупен в магазини О.Ч.З., Gorgon, The Other Side и др.  или лично от групата.

    След сета на Балканджи стените на клуб Blue Box ще бъдат  разтресени последователно от немската фолк метъл агитка Remember Twilight,  траш ветераните от Exciter и накрая - симфониците Haggard.

    Жадните си гърла след концерта метъл феновете ще могат да успокоят в клуб "The Black Lodge", където ще бъде и официалното афтър парти на Exciter. 
Ключови думи: