преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кени Уинтър от Exciter ще гостува на нов метъл бар.

   Вокалът на канадските траш ветерани Exciter Кени Уинтър пристига в София два дни преди шоуто на бандата в клуб Blue Box на 20 ноември 2008 г.

Публикувано на 13 Ноември 2008
Кени Уинтър от Exciter ще гостува на нов метъл бар.
   Вокалът на канадските траш ветерани Exciter Кени Уинтър пристига в София два дни преди шоуто на бандата в клуб Blue Box на 20 ноември 2008 г. , в което участие ще вземат още Haggard, Remember Twilight и Балканджи.

   Вечерта след пристигането си на 18 ноември Кени ще бъде специален гост на новия метъл бар в София Black Lodge (бул. ,,Ал.Стамболийски" 34). Около 22 ч. вокалът  на Exciter ще изтегли в томбола имената на петима щастливци, участвали в съвместната игра на Арт БГ и Black Lodge. Те ще получат по един билет за концерта на Haggard и Exciter и автограф от Кени.

    От днес в надпреварата за тегленето на билетите могат да се включат всички посетители на Black Lodge, които попълнят на място талон с правилен отговор на въпрос за Exciter до 17 ноември включително.

    Кени има намерение да се потопи в нощния живот на София като в програмата му до концерта влизат обиколки по рок заведения, срещи с местни метъл банди и многобройните траш фенове. Кени е твърдо решен лично да се убеди в красотата на българските жени, за която е чувал не веднъж. 

    Кени Уинтър замества в състава на Exciter дългогодишния вокал Жак Беланже и записва с групата ударния нов албум "Thrash, Speed, Burn", издаден през февруари тази година  от Massacre Records.

Ключови думи: