преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Judas Priest представиха видеоклип към песента „No Surrender“

Британските метъл легенди преди дни зарадваха хилядите си фенове у нас на Hills of Rock

Публикувано на 24 Юли 2018
Judas Priest представиха видеоклип към песента „No Surrender“

Британските метъл легенди Judas Priest представиха официален видеоклип към песента си „No Surrender“. Парчето е от последния албум на групата „Firepower“, който излезе на девети март.

„Най-великото нещо около Priest през всички тези години хеви метъл музика е, че винаги сме носили този метъл флаг, тази светлина на надежда, че каквото и да става, през каквото и да минаваш в живота, винаги го има това чувство на преодоляване на трудностите, усещане, че си победил, че си надделял. Винаги сме опитвали да пренесем този позитивен опит и в песните, които правим. Така че „No Surrender“ е изявление. То е простият факт, че каквото и изпитание да срещнеш, най-великото нещо, което можеш да направиш, е да се изправиш срещу предизвикателството. Да го преодолееш, да победиш и никога да не се предаваш“, сподели Роб Халфорд.

Преди дни Judas Priest зарадваха хиляди свои фенове у нас със страхотен концерт на фестивала Hills of Rock. Бандата заминава за САЩ в края на август, където продължава с концертите с Deep Purple.

Ключови думи: