преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Йордан Караджов от Сигнал обяви, че групата влиза в студиото за записи на нов албум

Той обяви новината пред Елена Розберг в „Голият обяд”

Публикувано на 27 Май 2016
Йордан Караджов от Сигнал обяви, че групата влиза в студиото за записи на нов албум

Йордан Караджов от Сигнал обяви, че групата влиза в студиото за записи на нов албум в края на годината. Сигнал не са издавали нов албум от 10 години, но в момента имат много музикален материал и идеи, върху които работят.

Йордан Караджов гостува на Елена Розберг в „Голият обяд”, като разказа и за предстоящото участие на Сигнал в концерта „Звезди пеят за България”, организиран от Била.

BILLA стартира дългосрочната национална кампания „Ние обичаме България“ в подкрепа на 100-те национални туристически обекта. Всяка година инициативата ще подкрепя различни обекти, които имат нужда от неотложна поддръжка и защита. Тази година обектът, който ще бъде реставриран е Паметникът на свободата на връх Шипка.

„Ние обичаме България“ стартира от 5 май и ще се провежда всяка година за период от 100 дни. Кампанията е подкрепена от Министерство на културата, Министерство на туризма и Министерство на младежта и спорта.

Специално за кампанията във всички обекти на BILLA в България ексклузивно ще се продават  брандирани тениски с едни от най-значимите и пленяващи български туристически обекти.  Тениските ще се продават на цена от 9.99 лв., а от всяка закупена бройка ще бъде даряван по 1 лв. за поддръжката и съхранението на един от 100-те национални туристически обекта.  Отделно BILLA ще дари допълнителна сума, за да подкрепи инициативата.

„Ние вярваме, че развитието на бизнеса се движи правопропорционално с грижата и отговорността, които той има пред обществото. Ето защо след откриването на 100-ия BILLA магазин в България бихме искали да насочим усилията си към сферата на туризма. За нас е важно успоредно с бизнеса си да развиваме и инвестираме в проекти, които ще спомогнат за облагородяването на българските туристически обекти и привличането на повече туристи към тях. Сигурни сме, че заедно с помощта на звездните посланици на кампанията и всички българи ще помогнем на България да се превърне в още по-атрактивна туристическа дестинация“, сподели при старта на кампанията Бойко Сачански, управител на BILLA България.

Най-обичаните български изпълнители също се включат в кампанията. „Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, Веси Бонева и VS Dance, LaTiDa и Бон-Бон ще се качат на една сцена, за да дадат „гласа“ си за България и да помогнат за възстановяването на един от символите й - Паметника на свободата на връх Шипка.

Грандиозният благотворителен концерт ще е под надслов „Звезди пеят за България“ и ще се проведе на 31 май от 19:00 ч. в Арена Армеец. Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim. Ценовите категории са от 5 и 10 лева, в зависимост от местоположението в залата. Всички средства, събрани от продажбата на билети, ще бъдат дарени за реставрацията на Паметника.

Основен медиен партньор на концерта е bTV Media Group.

Ключови думи: