преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Янко Бреков от The Pomorians счупи крак

Насроченият концерт на групата в София се отменя

Публикувано на 15 Декември 2012
Янко Бреков от The Pomorians счупи крак

Вокалистът и китарист на The Pomorians - Янко Бреков - е със счупен на две места крак, след инцидент от средата на седмицата. Музикантът е гипсиран тази сутрин в Бургас. Във връзка с това насроченият за днес лайв в София се отменя.

Събитието трябваше да се състои тази вечер в клуб Строежа. Янко е изявил желание да направи концерта седнал, но лекарите са са го предупредили, че гипсът още е прекалено крехък и не е желателно. За сметка на това следващите дати от течащото в момента турне на The Pomorians ще се случат - Пловдив (21.12.), Бургас 23.12.), Ямбол (28.12.), Казанлък (29.12.) - уверяват от страна на бандата.

Тази вечер на мястото на The Pomorians в Строежа ще свирят CASUAL THREESOME! Групата се отзовава веднага при създалата се спешна ситуация. Входът за събитието е напълно безплатен! Клубът ще отвори врати в 20:00, а концертът започва в 22:00. CASUAL THREESOME са подготвили сет с песни на The Beatles, Jimmy Hendrix, The Rolling Stones, The Doors, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Oasis, Queens Of The Stone Age, Kings Of Leon, The Subways, Jet, Lenny Krawitz и др.

Ключови думи: