преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Jacinto Canek : италиански музикални бандити в София на 8-ми септември!

  Във вторник, 8-ми септември, столичния клуб The Box ще е домакин на едно от най-интересните музикални събития очакващи се да се случат в България тази есен.

Публикувано на 07 Септември 2009
Jacinto Canek : италиански музикални бандити в София на 8-ми септември!
  Във вторник, 8-ми септември, столичния клуб The Box ще е домакин на едно от най-интересните музикални събития очакващи се да се случат в България тази есен. Малко по-малко от три месеца преди гостуването на народните любимци с привкус на анасон и още нещо - Kultur Shock, една от тяхните предпочитани европейски групи ще посети София за да демонстрира способностите си за опияняване на публиката с чисто музикални средства.

  Jacinto Canek описват стила си като фолк-рок, метъл и алтърнатив: странна смесица на женски с мъжки вокали, диджериду, китари, бас и барабани. Не случайно кръстен Бандити, последния им албум довежда групата до участия на престижни фестивали като Sziget и спечелване на награда за най-перспективна млада италианска група.

  След няколко турнета из балканските дебри като подгряващи за Kultur Shock, групата най-накрая ще посети и София в началото на другата седмица. Kъм купона ще се присъединят местните герои Wickeda и La Muchedumbre. За Wickeda това се очаква да бъде един от рядките им софийски концерти заради очакващите се учащия на групата в чужбина. Колкото до La Muchedumbre, след запомнящо се участие на Spirit of Burgas, групата се завръща на софийска сцена след двумесечно отсъствие и очаква всички да се включат в играта!

  Музикантите от Jacinto Canek ще предложат и двучасов DJ сет след края на концертите.

  Концертът е организиран от Lazy Days Agency. Датата е 8-ми септември, мястото клуб The Box (бул. Ал.Стамболийски 41). Входът е колкото се може по-символичен: 15лв. Вратите отварят в 18:30, тъй като концертите в клуба трябва да приключат до 22.30.
Ключови думи: