преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Иън Гилън за решението на Deep Purple да озаглавят турнето си „The Long Goodbye“

Той смята, че групата ще продължи с дейността си и вероятно ще направи нова музика

Публикувано на 19 Юни 2018
Иън Гилън за решението на Deep Purple да озаглавят турнето си „The Long Goodbye“

Иън Гилън сподели подробности за решението на Deep Purple да озаглавят настоящото си турне „The Long Goodbye“. Той обяви, че това им е дало шанс да отложат решението дали да се откажат или не.

Гилън допълни, че сега вярва, че групата ще продължи с дейността си след известна пауза и вероятно ще запише нова музика. Коментарите му идват след изявление на китариста Стийв Морз, който каза – „За мен лично, това е прощално турне“.

Иън Гилън сподели в ново интервю, че „преди две години всички в групата са имали здравословни проблеми“ – „Някой – не помня кой, вероятно някой от офиса – каза – „Искате ли да сложите край? Защото всички тук имате здравословни проблеми“. Deep Purple не взимат решения лесно. Така че имаше няколко кимвания, както и „може би“, „даа“, „хммм“, „не знам“. Затова решихме да наречем турнето „The Long Goodbye“ и по този начин да отложим взимането на решение за по-късно“.

„Фактите са, че всички се чувстват страхотно в момента и всички преодоляхме тези здравословни проблеми, в отлична форма сме“, каза още Гилън. „Така че смятам, че ще опитаме да напишем нов материал през следващата година и вероятно да издадем нов албум. Не знам все още“.

Легендарният вокалист каза още, че вероятно през пролетта на следващата година групата ще си вземе два месеца почивка, за да могат членовете й да си отдъхнат от интензивното турне.

Ключови думи: