преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Интервю с Макс Кавалера по Z-Rock!

    Очаквайте днес в 15:30 по Z-Rock, актуално интервю с Макс Кавалера, дни преди концерта на Soulfly в София!     Шоуто на 15 март в зала "Универсиада" окончателно придоби фестивален облик, като стана ясно, че в София ще пристигнат и британците Senser, както и сръбският изпълнител Hornsman Coyote, известен още като Nemanja Kojić или фронтменът на култовите за западните ни съседи Eyesburn.

Публикувано на 06 Март 2009
Интервю с Макс Кавалера по Z-Rock!
    Очаквайте днес в 15:30 по Z-Rock, актуално интервю с Макс Кавалера, дни преди концерта на Soulfly в София!

    Шоуто на 15 март в зала "Универсиада" окончателно придоби фестивален облик, като стана ясно, че в София ще пристигнат и британците Senser, както и сръбският изпълнител Hornsman Coyote, известен още като Nemanja Kojić или фронтменът на култовите за западните ни съседи Eyesburn.

     Прибавянето на двете нови имена към събитието на 15-ти Март е изцяло инициатива на организаторите от клуб "Строежа".

     Senser безспорно е едно от ебмлематичните британски имена в сферата на авангардната алтернативна музика от началото на 90-те насам. Синглите "Age Of Panic", "Switch", "States Of Mind", "What's Going On?" правят Senser популярни в цял свят, включително и в България. Изявата им ще бъде първа за нашата страна и става възможна благодарение на скорошния реюниън на групата. През 2008-ма бандата се завърна с нов материал, наречен "End Of The World Show" и през Август направи серия от лайфове във Великобритания и Франция. Пристигането на Senser, и то в оригинален състав, не е част от тур, а е специално планирано и на практика се явява първият им обявен за 2009-та година концерт! Формацията ще пристигне в шестчленен състав, начело с Heitham Al-Sayed и Kerstin Haigh. Въпреки успеха на британците в различни стилови насочености, Senser най-вече са познати с рап-кор приомите, като през средата на 90-те се нареждат до групи като Clawfinger, Rage Against The Machine, Dog Eat Dog и Downset. Правят и поредица от изяви с Red Hot Chili Peppers, Skunk Anansie, Moby и много други банди, намиращи се в епицентъра на музикалните събития по това време.

    Второто ново име за 15-ти Март е Hornsman Coyote. Така нареченият Койот участва още през 2004-та година като фронтмен на Eyesburn в колаборация с Макс Кавалера и компания, а резултатът е песента "Moses". Това сътрудничество продължава и в предпоследния албум на Soulfly - ,,Dark Ages", където отново заедно правят парчето "Innerspirit".

    Пътуването на Hornsman Coyote от Белград насам ще бъде повод той да се включи в още един лайв на 16-ти в София, когато ще се появи със собсвен сет в Клуб "Строежа" като част от реге събитие, подробности за което ще бъдат обявени съвсем скоро!

Ето и пълният и окончателен списък на групите, които ще свирят на 15-ти Март /Неделя/ в Зала Универсиада, София:

SOULFLY /USA/

INCITE /USA/

SENSER /UK/

SUBSCRIBE /Hungary/

ARTERY /Holland, Bulgaria/

HORNSMAN COYOTE /Serbia/

Билети за събитието могат да бъдат закупени в дистрибуторската мрежа на Ticketstream.bg. Предварителната продажба е на цена от 35 лв., а на място и в деня на концерта - 40 лв.


Senser - Age Of Panic


Senser - Switch



Soulfly feat. Hornsman Coyote - Inner Spirit


Ключови думи: