преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Инспектор N-JOY и Мистър Zi - заедно в големия трафик!

     От 20 януари 2009 българските пътища и градските улици в цялата страна вече няма да бъдат същите, защото започва ГОЛЯМАТА ИНСПЕКЦИЯ! Най-популярните гласове от ефира на радио N-JOY и рок радиото на България - Z-Rock - Спенс и Буги Барабата влизат в ролята на Инспектор N-JOY и Мистър Zi - една изключително успешна трафик промоция, която за втора поредна година се осъществява от Chevrolet, радио N-JOY и радио Z-Rock .

Публикувано на 19 Януари 2009
Инспектор N-JOY и Мистър Zi - заедно в големия трафик!
     От 20 януари 2009 българските пътища и градските улици в цялата страна вече няма да бъдат същите, защото започва ГОЛЯМАТА ИНСПЕКЦИЯ! Най-популярните гласове от ефира на радио N-JOY и рок радиото на България - Z-Rock - Спенс и Буги Барабата влизат в ролята на Инспектор N-JOY и Мистър Zi - една изключително успешна трафик промоция, която за втора поредна година се осъществява от Chevrolet, радио N-JOY и радио Z-Rock .

      Като лекарство срещу напрежението в растящите задръствания на страната, двамата Инспектори се спряха на удобството и комфорта на автомобилите Chevrolet Captiva. Брандираните автомобили ще посещават различни градове в страната в рамките на шест седмици - от 20.01.2009 до 1.03.2009, в които ще забавляват водачите на автомобили и пешеходците, и ще раздават награди.

      Според последните социологически проучвания, водачите на автомобили в София изкарват средно по четири часа в своите коли. Естествено е двете най-популярните радиостанции на България - N-JOY и Z-Rock, да предложат радиошоу, което е насочено именно към слушателите, заложници на трафика. Промоцията се радва на голяма популярност, което личи от рейтингите на двете радиа след края на играта, както и от изключително топлото и емоционално посрещане на двамата Инспектори по време на пътешествието им из страната.

       Играта на Инспекторите: 
 
       Инспекторите избират няколко номера на движещи се автомобили и ги съобщават в ефир. В момента, в който водачите на посочените автомобили си чуят номера, те се обаждат в ефир и печелят награди.

       Наградите на Инспекторите: ваучери за гориво, талони за  покупка с намаление, нещо за четене, нещо за хапване и др.
Водачите не са единственият обект на внимание на играта. Тя е насочена и към случайни минувачи, които Инспекторите ще качват в суперавтомобилите си.

     "Арестуваните" ще имат късмета да пътуват неусетно в суперавтомобите Chevrolet Captiva през трафика, да участват в преките включвания на шоуто, да пийнат топло кафе, да хапнат нещо от бара на Инспектора, да получат сутрешния вестник и да стигнат щастливи до желания адрес след най-приятното пътуване, което някога са имали в натоварения трафик.

       Суперавтомобилите на двамата Инспектори са два екземпляра от най-продавания SUV модел в България - Chevrolet Captiva. Могъщ, съвършен и динамичен - тези три определения дават много точен израз на експресивния дизайн на този модел. Той комбинира солидността на високопроходимите автомобили с елегантността и комфорта на лимузините. Едно мигване на окото трае три пъти по-дълго от времето от 100 хилядни от секундата, необходимо за включване на колелата на задния мост на Chevrolet Captiva при нужда от допълнително сцепление.

     Мощта на автомобила се разпределя равномерно на пътя дори в остри завои, при потегляне на стръмен наклон и на хлъзгава настилка. Това осигурява невероятното усещане за сигурност и стабилност на автомобила при движения по разнообразни терени и при всякакви климатични условия.

       Автомобилът на Мистър Zi се отличава със солидно-спортен характер, благодарение на специалното си спортно оборудване, включващо множество хромирани и никелирани дизайнерски елементи, 18-цолови алуминиеви колела с елегантно матовосребристо лаково покритие. Задните светлини са покрити с опушено стъкло, докато прожекторните елементи в предните светлини се отличават с тъмно хромирано покритие. В тапицерията на седалките и облицовките на вратите в интериора преобладава червената кожа, докато воланът, топката на скоростния лост и страничните опори на седалките са облицовани в графитночерна кожа с червени декоративни шевове.

     Автомобилът на Мистър Zi е черен на цвят и с цялостното си излъчване внушава мъжественост и сила - Ян енергиите, които и преобладават в концепцията на радио Z-Rock, докато автомобилът на Инспектор Njoy се характеризира със стилно-елегантната комбинация на бялото купе с черна кожена тапицерия на седалките и черни декоративни елементи.

       Белият Chevrolet Captiva излъчва благородство и аристократизъм и създава препратка към нежната мощ на Ин енергиите, присъщи за преобладаващата част от аудиторията на радио  Njoy, като запазва излъчването на надеждност и сигурност на автомобила.

      Промоцията ще бъде подкрепена от силна рекламна кампания: билбордове, излъчвания на рекламни клипове в най-гледаното време на bTV, FOX life, GTV, Метромедиа и др. Двамата Инспектори ще се появят в най-гледаните телевизионни предавания, ще дават интервюта за всекидневници и списания и ще трупат популярност по най-разнообразни начини.

Ключови думи: