преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

INSOMNIUM с концерт у нас на 14 октомври

Две от най-интересните финландски групи за първи път у нас!

Публикувано на 05 Август 2015
INSOMNIUM с концерт у нас на 14 октомври

BGTSC представя концерта на финландската Melodic Death Metal сензация INSOMNIUM и специалните им гости, сънародниците им от Wolfheart. Събитието ще се състои на 14 Октомври тази година в столичния клуб Mixtape 5 от 19:00 часа и е част от турнето „SHADOWS OF THE DYING SUN OVER EASTERN EUROPE 2015”.

След двете изключително успешни европейски турнета в подкрепа на последния и пореден много силен албум - „Shadows Of The Dying Sun" - финландските майстори на мелодичния метъл тръгват на турне в източна и южна Европа, водейки със себе си като специални гости своите приятели - сънародниците си Wolfheart. Турнето стартира от Балтийските републики и завършва в Италия с общо 18 концерта.

Niilo Sevänen от INSOMNIUM коментира: "Много сме развълнувани за това турне, тъй като най-после ще можем да посетим държави, в които никога не сме били преди това! Отдавна получаваме много писма и покани от наши фенове от тези страни, така че ще е страхотно най-после да се срещнем с тях! Нашият приятел - китарният магьосник и велик майстор - Jani Liimatainen (Cain's Offering, ex-Sonata Arctica) ще замести Ville, тъй като към момента той е възпрепятстван и не може да се присъедини към нас. Така че, всяка вечер ни очаква много непредсказуемо специално шоу с китарните герои от дуета Vanhala & Liimatainen и екстрите, които ще получим от тях!”.

Tuomas Saukkonen от  WOLFHEART добавя: "Перфектно време след издаването на втория ни албум "Shadow World", страхотно нещо за бандата са и многото държави, в които никога не сме били преди това. Броим часовете до това турне в подкрепа на могъщите INSOMNIUM! Cooler than cool = Ice Cold!!"

 Билети се продават от днес  в мрежата на EVENTIM в цялата страна.

В момента и до 12:00 часа на 10 Август цената на билетите ще е 30 лева. След това, до деня на концерта те ще се продават по 35, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.

*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба! 

Ключови думи: