преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Инициативата ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND изразява признателност към бащите

ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND ще се проведе на 3, 4 и 5 юни във всички магазини на марката в страната

Публикувано на 02 Юни 2016
Инициативата ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND изразява признателност към бащите

ANDREWS/ FATHER’S  WEEKEND е инициатива целяща да  утвърди значимостта на бащината роля за пълноценното отглеждане и израстване на децата.

В светлината на тази инициатива благодарим на бащите, които допринасят положително за развитието на децата. На тези, които осъзнават, че отговорността на родителя е най-важната инвестиция в обществото. На мъжете, за които родителството е нещо много повече от социална роля –  това е мисия, ориентирана към бъдещето, която  следват с  пълно отдаване и с много любов.

Значимата роля на бащата трябва да бъде  подкрепена от останалите членове на семейството и обществото. С това послание  ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND  фокусира общественото внимание върху темата за бащинството и изразява признателност към  всички мъже, които възпитават позитивни, пълноценни личности.

ANDREWS/ FATHER’S WEEKEND ще се проведе на 3, 4 и  5  юни  във всички магазини на марката в страната.

По време на събитието всички, които искат да зарадват своите близки, могат да се възползват от специалното ценово предложение  - 20%.

Денят на бащата по света

Денят на бащата изразява признание към родителските грижи на мъжете.  Празникът съществува почти навсякъде по света, като се отбелязва на различни дати, но най-много държави го празнуват  през юни.

Международният ден на бащата е честван за първи път през 1909 година. Тогава, на деня на майката, Сонора Дод от Вашингтон, САЩ, си помислила колко е несправедливо само майките да имат свой празник и организирала такъв и за своя баща. Окуражена от баща си Уилям Смарт, ветеран от гражданската война, и подкрепена от своите пет братя и сестри, Сонора Смарт Дод работи упорито, за да направи своята мечта реалност. Нейната идея скоро придобива гражданственост: през 1924 г. се превръща в национален ден на бащата, през 1956 г. е признат от общата резолюция на Конгреса, а през 1972 г. президентът Никсън го обявява за официален празник.

Според традицията на този ден се отдава почит на всички мъже, които полагат грижи за децата и семейството – баща, дядо, чичо, други роднини или наставници.

Денят се отбелязва с картички и подаръци, които децата и съпругата подготвят за бащата заедно със специална вечеря. 

Ключови думи: