преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Incubus си дават почивка, заради "нещата от живота".

  Със завършването на последното си турне, продължило година и половина, Incubus планират почивка, която ще е доста активна за членовете на бандата.

Публикувано на 30 Юни 2008
Incubus си дават почивка, заради
  Със завършването на последното си турне, продължило година и половина, Incubus планират почивка, която ще е доста активна за членовете на бандата.
  На 23 август, китаристът Майк Айнцигър ще представи пиеса за симфоничен оркестър в кампуса на университета UCLA, Лос Анджелис. Фронтменът Брендън Бойд коментира: "Той направи Time Lapse Consortium,  соло идея, в която участваха повечето членове на групата. Но този път Майки е сам, а останалите от групата ще сме зрители. Той навлиза в амбициозна територия".
  За Айнцигър, който иска да учи композиция, симфоничният концерт ще играе ролята на кандидат-студентски изпит. Брендън Бойд също ще наблегне на образованието, записвайки се в университет по изкуствата. "А барабанистът ни си има бебе, така че с нас се случват много нормални неща от живота - училище, бебета, ипотеки", добавя Бойд.
  Incubus имат още една изява на живо - на 12 юли групата ще участва в концерта VH1 Rock Honors, посветен на The Who. Други участници в шоуто са Pearl Jam, Foo Fighters, Flaming Lips и Tenacious D.  
  Очаква се след това групата да направи дълга пауза в изявите си. 
Ключови думи: