преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Идват In Flames и Dream Theater!

      In Flames и Dream Theater ще се дойдат за концерти у нас в близките месеци.

Публикувано на 16 Февруари 2009
Идват In Flames и Dream Theater!
      In Flames и Dream Theater ще се дойдат за концерти у нас в близките месеци. Това потвърдиха официално организаторите от Община Каварна и Жокер медиа.

    Dream Theater са първите обявени хедлайнери на четвъртото издание на Калиакра Рок Фест 2009г, с концерт на 3-ти юли.

   Концертът на шведите In Flames е на 29-ти март в София.

   За четвърта поредна година ще станем свидетели на разтърсващия рок фестивал Калиакра Рок Фест 2009. Dream Theater ще свирят на 3-ти юли. Емблематичната прогресив метъл банда е първият обявен хедлайнер на феста. Тя идва за втори път в България, точно седем години след уникалния си концерт на 3-ти юли 2002г. в София. Тогава, пред хиляди фенове и след три часа музика от най-висока класа, развълнуваният Майк Портной обеща с ръка на сърцето, че:" Dream Theater винаги ще се завръщат тук."

Освен Dream Theater, организаторите на Калиакра Рок Фест 2009 обещават и  "още банди от този ранг", като останалите имена на участниците ще бъдат обявени съвсем скоро. Билетите за фестивала, ще бъдат пуснати в продажба в средата на март 2009г.

   Няколко месеца преди голямото събитие в Калиакра, на 29-ти март в София ще забят метълите от In Flames. Една от най-успешните шведски метъл банди, ще има самостоятелен концерт в столичната зала Деница (бившата Аско Деница - кв.Младост 3), на 29-ти март от 20.00ч. Билетите ще са с цена 35лв, а в деня на концерта, ще бъдат по 45лв. Местата, на които ще се продават от утре (17.02.09г) са: Билетния център на НДК, в мрежата на Ticketstream. bg и Eventim.bg.

Метълите от Гьотеборг In Flames преди няколко дни триумфираха с цели три "Bandit Rock Awards" - за "най-добра шведска банда", "най-добър шведски албум" и за"най-добра шведска банда на живо". Модерната метъл банда, доста популярна и в България, е сред най-успешните групи на световния лейбъл Nuclear Blast. През 2008г, малко преди да стъпи в Каварна, групата е обявена за "Най-добра международна банда" на авторитетните Metal Hammer awards. В последният ден на Калиакра Рок Фест 08, скандинавците се разписаха преди Slayer, и макар че бяха на сцената само за час, успяха да грабнат с пълна сила сърцата родните метъли. Вокалът - Андерс Фриден, доволен от емоционалното посрещане, обеща втори концерт на бандата в България.

Ключови думи: