преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Идва "Вълче време" с ФСБ на 27 март

Рокът е един от гласовете на истината, заявяват музикантите с новата си концертна програма. Днес в 13:00ч ФСБ ще гостуват в предаването Голият Обяд!

Публикувано на 12 Март 2013
Идва

Наскоро легендарните ФСБ обявиха концерт на 27 март 2013 г. в НДК.  Мотото на събитието е "Вълче време", като музикантите влагат допълнителен смисъл в наименованието на новата си концертна програма.

Днес в 13:00ч Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще гостуват в предаването Голият Обяд!

На 7 февруари ФСБ публикуваха в своята Facebook страница послание в акростих, който  само няколко дни по-късно прозвуча изненадващо далновидно и уместно, предвид последвалите събития на протестите, изразяващи недоволство от социалната и политическа безизходица в България.


Време е да поставим в
Ъгъла
Лошите мисли и
Чувства и да погледнем напред.
Единствено

Вярата, че сме истински,
Разумни, силни и се обичаме
Е изход в тези вълчи времена.
Можем ли?!
Е, как да не можем... заедно!


Днес, Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев “рисуват”  образа на времето със своята музика - актуална, значима, изпълнена с  човешката позиция на трима българи, които искрено желаят да бъдем високо, високо, високо.

“Всеки трябва да прави  това, което може най-добре” - заявяват музикантите. “Ние можем да създаваме  музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!”

Сред песните, които  ФСБ ще представи в рок спектакъла “Вълче време” има още многозначителни заглавия: Последният човек, Иде вятър, Дневен сън, Параграф, Заспало зло под камък... Ще ги разтълкуваме заедно от гледната точка на времето, в което живеем, с надежда за по-добро.

Ключови думи: