преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hollywood Vampires ще свирят в чест на Леми Килмистър на наградите Грами

Бандата на Алис Купър ще отдаде почит на покойния фронтмен на Motörhead на 15 февруари

Публикувано на 05 Февруари 2016
Hollywood Vampires ще свирят в чест на Леми Килмистър на наградите Грами

Групата на Алис Купър Hollywood Vampires ще свири в чест на покойния фронтмен на Motörhead Леми Килмистър на наградите Грами! Събитието ще се проведе следващата седмица (на 15 февруари).

„Rolling Stone” съобщи, че групата ще изпълни класическо парче на Motörhead в сета си от две песни, а другата ще бъде премиера на „As Bad As I Am” (един от трите бонус трака, включени в предстоящото луксозно преиздание на дебютния албум на Hollywood Vampires, който носи и името на групата).

„Стартирахме тази банда с идеята за наздравица с нашите „мъртви, пияни приятели” в Rainbow, всички духове в бара”, сподели Купър. „И сега, предполагам, Леми също е замесен в това. Леми беше един от тези хора, които са „солта на земята”. Намерете ми някой, който не го обича. Той е просто един от тези хора, които е невъзможно да не харесваш. Винаги беше забавен”.

Алис Купър не пие от 35 години и сподели, че доста хора, които продължават да пият, чувстват, че му дължат някакво обяснение. „Около две седмици преди смъртта си, Леми дойде при мен и каза – „Алис, спрях пиенето”. Държеше чаша в ръката си. А аз казах – „Наистина ли?”. Той отвърна – „Да, вече не пия уиски. Сега пия водка”. Попитах го – „Леми, мислиш ли, че черният ти дроб има някаква представа какъв цвят е алкохолът? Той, обаче, каза – „Е, поне е стъпка надолу от уискито”, а аз отвърнах – „ОК. Всяка стъпка е една добра стъпка”.

Hollywood Vampires, където свирят още Джони Деп, Джо Пери и Дъф Маккагън, ще участват на 58-ата церемония по връчването на наградите Грами в Staples Center в Лос Анджелис на 15 февруари.

Ключови думи: