преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Heaven and Hell издават "The Devil You Know".

    Хеви метъл иконите Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler и Vinny Appice се готвят да издадат новия си албум на 27 април тази година.

Публикувано на 26 Март 2009
Heaven and Hell издават
    Хеви метъл иконите Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler и Vinny Appice се готвят да издадат новия си албум на 27 април тази година. Това ще бъде първото издание, носещо името на Heaven and Hell, като се има предвид, че последният студиен албум на Black Sabbath датира от преди 17 години. Албумът се казва ,,The Devil You Know" и е достатъчна причина да накара всеки хард рок и метъл фен да се вцепени от вълнение.

    След като направиха няколко успешни световни турнета миналото лято, Heaven & Hell са по-силни и сплотени отвсякога, на музикално и лично ниво. В края на турнето групата решава, че би било жалко да спрат да правят музика заедно и започват да пишат песни за предстоящия албум. Репетициите започват в студиото на Tony Iommi в Англия, като след това групата се мести в домашното студио на Dio в Лос Анджелес. Ето какво казва Dio за групата: ,,Станахме прекалено добри за да спрем просто така. Искахме да покажем на феновете, че все още сме способни да правим нова музика, която е също толкова качествена и завладяваща, колкото нещата, които сме правили в миналото." С такава цел групата влиза в Rockfield Studios в Уелс, същото студио, в което преди 17 години записват последния албум на Black Sabbath, Dehumanizer. Резултатът е ,,The Devil You Know", 10 титанични парчета, обречени да станат класики.  
 
    "Bible Black", епичният първи сингъл започва с акустично китарно соло на Iommi, следвано от уникалния глас на Dio. Песента прераства в заплашителен и тежък тътен, който не стихва до края, а историята разказва за книга със злокобни писания. Какво повече може да се иска от една метъл класика. Според Dio песента поставя нормата за останалите парчета. ,,Когато един албум започне със силна песен като тази, е много по лесно да се направи добър албум. Тя вдига летвата за останалите парчета."

   Iommi доказва, че не е загубил способността си да борави виртуозно с шестте струни, като изстрелва с нечовешка скорост рифовете в Atom And Evil, Fear, Neverwhere, и Eating The Cannibals

  Ето и пълният траклист на ,,The Devil You Know":
 
1. Atom And Evil
2. Fear
3. Bible Black
4. Double The Pain
5. Rock And Roll Angel
6. The Turn Of The Screw
7. Eating The Cannibals
8. Follow The Tears
9. Neverwhere
10. Breaking Into Heaven 
Ключови думи: