преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hayes & Y и Jin Monic в Yalta Club

На 18 декември слушаме съвместния лайв в ROOM 2 на клуба

Публикувано на 01 Декември 2015
Hayes & Y и Jin Monic в Yalta Club

И този месец малката сцена в ROOM 2 на YALTACLUB ще оживее с музиката на две български групи. Хедлайнерът на вечерта ще бъде инди-рок бандата HAYES&Y, която само преди месец представи втория си краткосвирещ албум. Заедно с тях на 18 декември ще чуем и момчетата от JIN MONIC. И за да e пълно щастието, SHAKERMAKER ще представи селекция с най-доброто от алтернативната сцена. 

Завърналите се съвсем скоро от Лондон HAYES&Y ще свирят вече добре познати парчета от първото си EP, както и съвсем новите „Special”, „Makenosound”, „Don`tmind” и „Stayoutside” от втория им краткосвирещ албум, озаглавен „The only thing worse than an overpriced bottle of water”. Moмчетата ще изпълнят на живо и няколко парчета заедно с JIN MONIC, които също са подготвили сериозен сет лист, включващ „SoberFace“, „Esus" и „You Stay Blue“, както и „Doors Of Youth" – сингъл, който неотдавна получи и своя официален видеоклип.

Двете свежи и заслужаващи аплодисменти банди не са за първи път на една сцена. Вече ги видяхме на тазгодишното издание на SPIRITOFBURGAS и съвсем смело можем да имаме високи очаквания и за предстоящия на 18 декември лайв. Предколедната алтернативна колаборация в ROOM 2 ще закрие поредицата от концерти в YALTACLUB и ще постави ценителите на качествената българска музика в очакване на името на следващата банда, която ще звучи под приглушените светлини на малката голяма сцена в подземието на клуба.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лв., а в деня на събитието ще могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 15 лв. Повече информация може да следите в страницата на събитието във Фейсбук

Ключови думи: