преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

„Hardwired… To Self-Destruct“ на Metallica се завърна на второто място в Билборд топ 200

Продажбите на албума се увеличиха покрай офертата „концертен билет/албум“

Публикувано на 26 Март 2018
„Hardwired… To Self-Destruct“ на Metallica се завърна на второто място в Билборд топ 200

„Hardwired… To Self-Destruct“ на Metallica се завърна на второто място в американската класация Билборд топ 200. Той отново проби напред заради офертата на бандата, при която купуването на концертен билет върви с придобиването на копие от албума. Metallica скоро се отправят на ново турне в САЩ и Канада.

„Hardwired… To Self-Destruct“, който излезе през ноември 2016-а, беше разпространен в 65 000 копия към предишната седмица.

Когато Metallica обвързаха копие от албума със закупуването на билети за стадионното им турне миналата година в Северна Америка (групата напомни на феновете да си свалят албума), той отново стигна второто място в Билборд топ 200.

Billboard пък съобщи, че „Hardwired… To Self-Destruct“ е дванайсетият албум на Metallica, който се продава в най-малко един милион копия от ерата Нилсен насам (следенето на продажбите от 1991-а година).

В този период, Metallica са продали 58 милиона албума само в САЩ. Нещо повече, дебютът им от 1991-а е ненадминат по продажби в ерата Нилсен с почти седемнайсет милиона продадени копия.

Ключови думи: