преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Haggard ще свирят с Пловдивската филхармония

   Величествената симфоник метъл формация от Германия Haggard се завръща у нас след огромния успех, който пожъна при предишното си гостуване у нас през 2008 г.

Публикувано на 16 Март 2010
Haggard ще свирят с Пловдивската филхармония
   Величествената симфоник метъл формация от Германия Haggard се завръща у нас след огромния успех, който пожъна при предишното си гостуване у нас през 2008 г. в столичния клуб Blue Box.

   Този път родната публика ще стане свидетел на нещо невиждано досега в България: на 19 април 2010 г. от 19 ч. музикантите от Haggard ще излязат на сцената на Летния театър в Пловдив заедно с Пловдивската филхармония като двете формации ще изнесат един зрелищен концерт- спектакъл.

    В програмата на събитието са предвидени уникални аранжименти на класически изпълнения на Haggard, преработени специално за случая и предвидени да докоснат слуха както на суровите метъл фенове, така и на най-критично настроените почитатели на класическата музика.

   Концертът на Haggard у нас заедно с Пловдивската филхармония е единствен по рода си в цялото европейско турне на групата Era Divina Tour 2010, което преминава още през  Австрия, Италия, Чехия, Германия, Гърция, Румъния и др.

   Съвместният проект на Haggard  и Пловдивската филхармония не е случаен - 18 музиканта от Haggard, в това число цигулари, виолисти, виолончелисти и оперни певци, се доближават много повече до симфоничен оркестър, отколкото до метъл група. Техен ,,диригент" и основател на групата е Азис Насери (китара, барабани, вокали).

   Билетите за концерта тръгват в продажба на 17 март (сряда) онлайн на Eventim.bg, в магазини Офис 1, Мултирама, Пикадили, Германос и др. от партньорската мрежа на Eventim. Цените ще бъдат както следва: 10 лв за първите 66 промоционални бройки, редовна цена - 15 лв и в деня на концерта - 25 лв
Ключови думи: