преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Haggard и Exciter на една сцена в клуб Blue Box.

  За първи път в България, на 20 ноември от 18 ч.

Публикувано на 09 Октомври 2008
Haggard и Exciter на една сцена в клуб Blue Box.
  За първи път в България, на 20 ноември от 18 ч. клуб Blue Box ще събере на една сцена симфоничен и траш метъл в лицето на нашумелите немци от HAGGARD и култовите канадци EXCITER.
    В този своеобразен мини-фестивал, организиран от продуцентска компания Арт БГ,  участие ще вземат и достойни представители на фолк метъла - немците REMEMBER TWILIGHT и утвърдените в този жанр любимци на българската публика БАЛКАНДЖИ.
    Първите 300 билета са на промоционална цена от 24 лв. Билети могат да бъдат закупени на касите на НДК и в разпространителската мрежа на Eventim. След изчерпването им, билети могат да бъдат намерени на стойност от 30 лв. , а в деня на събитието - 36 лв.  
    Почитателите на симфоничния метъл ще имат възможността да станат част от турнето на HAGGARD по случай издаването на новият им албум "Tales of  Ithiria", както и да се насладят на музиката на цели осемнадесет  музиканта - смесица от дет вокали и класически инструменти.
    Специалните гости за вечерта EXCITER често са определяни като едни от виновниците за съществуването на цял един жанр в екстремната музика. Те изковават легендарен статус в спийд метъл и траш средите с албумите си "Heavy Metal Maniac" и "Violence and Force", които и до днес остават сред най-търсените и колекционирани издания на тежката сцена. 
Ключови думи: