преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

HACKTIVIST са специални гости на концерта на ENTER SHIKARI

Събитието ще се проведе на 6 октомври в Mixtape 5

Публикувано на 06 Август 2015
HACKTIVIST са специални гости на концерта на ENTER SHIKARI

HACKTIVIST ще са специални гости на концерта на ENTER SHIKARI, който ще се състои на 6 октомври в столичния клуб Mixtape 5 от 19:00 часа. 

HACKTIVIST са петчленна група, която е създадена през късната 2011 година в графство Бъкингам, Англия. От самото начало бандата е в състав J Hurley – вокали, Ben Marvin – вокали, Josh Gurner – бас, Rich Hawking – ударни, Timfy James – китара, електронни и вокали. Творчеството им се отличава със специфичен саунд, представляващ смесица от groove, metal, grime, hardcore and hip-hop.

HACKTIVIST получават и натрупват многобройна фенска маса за кратко време, като творчеството им предизвиква интерес и на медии като BBC Radio 1, Radio XFM, Kerrang! Radio, Scuzz TV и Kerrang! TV, които многократно излъчват техни парчета. Печатните медии като Metal Hammer, Total Guitar, Rock Sound and Kerrang!, Insomniac, The Guardian също не остават безучастни към новата рок-хип-хоп химера.

Към момента групата има множество клубни и фестивални  участия в страни от Европа, включително участия на главна сцена на френския Sonisphere и Rock Am Ring / Im Park в Германия, както и участия на Британските фестивали Download, T In The Park и Reading / Leeds.

Билети се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM в цялата страна.

В момента и до деня на събитието цената на билетите е 35 лева, а в случай на налични в деня на голямото шоу и на място в клуба цената, цената ще е 45 лева.

За клуба:

*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

****Най-доброто място за това изключително шоу!

 

За повече информация и въпроси: [email protected]

 

Предстои оповестяването на участници и още подробности!

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

Ключови думи: