преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гъс Джи: „Black Sabbath се готвят за запис на финалния албум“

Бандата обяви такива планове през април

Публикувано на 26 Август 2015
Гъс Джи: „Black Sabbath се готвят за запис на финалния албум“

Black Sabbath обявиха през април планове за още един албум и финално турне. Едва след това  Sabbath ще приключат! Месеци по-късно дойде и потвърждение за намеренията на Ози Озбърн и компания. Китаристът на Ozzy Osbourne – Гъс Джи – сподели в интервю, че предстоят някои концерти на бандата, но след това не трябва да се очаква много от този проект на Ози, защото той ще работи по финалния албум на Black Sabbath.

„Имаме концерти в Япония през ноември. Въпреки това, не мисля, че трябва да се очаква много от Ozzy Osbourne, защото самият Ози ще се върне в Sabbath, за да направят още един албум“. Той уточни, че „това е, което те казват...никога не можеш да си сигурен за тях“.

В същото интервю Гъс Джи разкри и какво е да работиш с легенда като Ози Озбърн – „Когато съм на сцената с него е невероятно. Всеки момент с този човек е безценен – казвал съм го и преди, наистина го вярвам. Опитвам се да се наслаждавам на всяка секунда, когато съм на турне с него“.

Бъдещето на Black Sabbath изглежда неясно, особено що се отнася до статута на барабаниста Бил Уорд. Той наскоро подчерта, че настоява за „договор, който може да подпише“ и публично извинение от Ози. След това фронменът на великата банда обяви, че това (публичното извинение) „никога няма да се случи“. Отговорът на Уорд беше, че тогава вероятно няма да се присъедини към Black Sabbath през 2016 година.

Ключови думи: