преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гръцка рок инвазия в клуб Терминал 1 на първи ноември

Две от групите от летния Wrong Fest 2015 се завръщат у нас

Публикувано на 22 Октомври 2015
Гръцка рок инвазия в клуб Терминал 1 на първи ноември

Две от групите, които събраха най-много овации на летния Wrong Fest ще направят общ концерт в столичния клуб ТЕРМИНАЛ 1 на първи ноември.

Това са южняшките рок машини PLANET OF ZEUS & инструменталните сайкъделик подводничари – TUBER.

PLANET OF ZEUS са heavy/southern rock група от Атина, Гърция. Съществуват от 2000-та година, а през първите десетина години успяват да наложат стила си чрез непрестанните си концерти – свирят навсякъде в Гърция...независимо дали по стадиони или „дупки”. Именно с постоянство и увереност стават и една от най-популярните рок/метъл групи в родината си. Имат издадени 3 албума, като с последния окончателно заявиха професионализма и отговорността да „пробиват” в Европа. Свирят на редица големи европейски фестивали с имена като Cluth, Hermano, Monster Magnet, Church of Misery, Eyehategod, Brant Bjork, Karma To Burn. В момента атиняните изживяват поредното си европейско турне. За наша радост София отново е част от него.

TUBER са сформирани в началото на 2010 в Сяр, като още юли същата година Янис, Никос, Парис и... другият Янис издават едноименния си EP дебют с експедитивност, достойна за възхищение. През декември 2013 независимият им релийз е последван от дългосвирещата спейс рок медитация Desert Overcrowded. Групата вече е в челните редици на най – желаните гръцки изпълнители за западните desert/stoner/underground рок фестивали. Освен на Wrong Fest, през 2015 групата свири и на Freak Valley Festival, Lake of Fire, а преди седмица стана ясно, че вече се работи по осъществяването на голямо европейско турне през пролета на 2016.

Билетите са на цена от 15 лв. при предварителна продажба, а на място ще са 20 лв. Билетите са ограничени до 400 и 25% вече са изкупени.

Ключови думи: