преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Група Sevi представиха новия си сингъл в ефира на Z-Rock

Група Sevi гостуваха в „Голият обяд“ при Елена Розберг и представиха ексклузивно за радио ефира новия си сингъл - „Don't Hesitate“

Публикувано на 25 Януари 2016
Група Sevi представиха новия си сингъл в ефира на Z-Rock

Група Sevi гостуваха в „Голият обяд“ при Елена Розберг и представиха ексклузивно за радио ефира новия си сингъл.

„Don't Hesitate“ е шестият официален сингъл на Sevi и първи от предстоящия нов студиен албум на бандата. Финалните щрихи по звука на парчето и на целия албум са дело на музикалния инженер на Lacuna Coil и Eros Ramazzotti – Marco Barusso.

„Don’t Hesitate“ е записана в Intelligent Music Studio , а видеото е дело на Емо Цончев, с когото бандата работи и по клипа на един от най-успешните си сингли „On My Own“.

Intelligent Music наскоро получи сериозно признание за техният проект “Touching the Divine”. Проектът бе определен от Американският рок сайт и списание Explicity Intense като едно от петте най-добри издания за 2015-та година. От Sevi издадоха, че ще се доверят на Intelligent Music Studio и за записите на целия си албум.

В събота (23.01.2016) момчетата и момичетата от Sevi дадоха старт на 2016-та година с грандиозно шоу в столичния бар Rock it. Освен че представиха новото си видео, Sevi отпразнуваха и своя 6-ти рожден ден.

За кратката си, но съдържателна история до момента, Sevi се заявиха много бързо на българската и международна рок сцена. През изминалите две години реализираха две европейски турнета, с участия на големи фестивали и международни форуми.

През октомври бяха избрани за подгряваща група  на концерта на Том Кийфър ( Cindarella) и неговата банда в София, а само няколко месеца преди това издадоха книгата “Цената да бъдеш себе си“, заедно с журналиста Николай Христов.

SEVI навлизат в 2016-та година с нова визия и звучене и обещават още интересни новини около предстоящия албум.
Вижте видеото на “Don’t Hesitate”

Ключови думи: