преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Група Ревю предизвиква „Революция“ в НДК

Бандата ще представи новия си албум на 3 юни в Зала 3

Публикувано на 04 Май 2016
Група Ревю предизвиква „Революция“ в НДК

Група Ревю ще представи новия си албум „Ревюлюция” на 3 юни от 20:00 ч. в Зала 3 на Националния дворец на културата. В концерта, продуциран от НДК и част от  „Салон на изкуствата” 2016, участие ще вземат актьори от филми и спектакли с музиката на групата, Таралежков и Лоши петли.

Ревю създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите. Но всяка революция пламва от любов и Ревю ще ни го докажат за пореден път с новия си албум, с техните гости и с напомнянето, че „родени сме да се обичаме, родени сме да полетим, родени сме да се привличаме…“.

Повече за групата

Историята започва някъде около „Кравай“ - там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поприказват прямо за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите, тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат. Родена от заряда на легендарната група Кале, Ревю е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато.

Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада, затова и Ревю са на сцената на НДК.

Билетите вече са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

Ключови думи: