преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гранулом и Symbolic ще подгряват Grave Digger и Sodom!

     Организаторите на концерта на Grave Digger и Sodom обявиха двете съпорт групи за шоуто на 7 февруари 2009 г.

Публикувано на 17 Декември 2008
Гранулом и Symbolic ще подгряват Grave Digger и Sodom!
     Организаторите на концерта на Grave Digger и Sodom обявиха двете съпорт групи за шоуто на 7 февруари 2009 г. в зала Христо Ботев. Това са столичната хеви банда Гранулом и варненските траш метъли Symbolic.

     Гранулом, група с дългогодишна история на родната музикална сцена и носител на множество отличия, има изградени традиции и в подгряването на световни рок величия като Megadeth в София през 2005 г. и Motorhead на ,,Калиакра Рок Фест" в Каварна през 2007 г.

     Създадени през 2002 г. във Варна, Symbolic имат зад гърба си над 140 концерта по различни родни клубове и фестивали в страната и чужбина. Те са един от участниците на ,,Thrash Till Death" в Каварна през 2006 г. заедно с Napalm Death, Destruction и Mystic Circle. Symbolic е единствената българска банда, получила възможността да свири заедно с шведските дет метъл легенди Dismember в Букурещ (Румъния) през 2007 г.  

Дебютният албум на групата "Mea Culpa" от 2006 г. е обявен за метъл албум на годината от списание Про-Рок. Вторият им албум със заглавието ,,Divide et Impera", върху който момчетата работят в момента, се очаква да излезе в средата на 2009 г.  

Освен участието на Гранулом и Symbolic, съвсем скоро ще бъдат оповестени подробности и за ексклузивното дарк денс шоу, специална част от програмата за размазващия лайв на Sodom и Grave Digger, 7 февруари 2009 г, зала Христо Ботев (София).  
Ключови думи: