преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гранулом и Еридан с общ концерт

   4-часово хеви метъл шоу с бандите Гранулом и Еридан ще отнесе клуб "Open Stage" на 20 февруари.

Публикувано на 03 Февруари 2010
Гранулом и Еридан с общ концерт
   4-часово хеви метъл шоу с бандите Гранулом и Еридан ще отнесе клуб "Open Stage" на 20 февруари. Един от феновете, посетили концерта, ще си тръгне с подарък - билет за шоуто на Чичо Tom Angelripper, което ще се проведе на 24 април, 2010 г. отново на същото място.

    Билети за концерта на Гранулом и Еридан може да намерите в мрежата на eventim.bg, магазини Германос, М Свят, Пикадили, Офис 1, Техномаркет, а в деня на концерта, на място - Open Stage, бул."Възкресение" 64. Цената им е 8 лева.

   Гранулом, група с дългогодишна история на родната музикална сцена и носител на множество отличия, има изградени традиции и в подгряването на световни рок величия като Megadeth, Motorhead, Sodom и Grave Digger. Гранулом са създадени през 1994 г. в София, като през годините претърпяват множество промени в стила и в състава. Музиката на ,,Гранулом" преминава през хеви, спийд и траш и понастоящем членовете на бандата са Надя (вокал), Данчо (китара), Евгени (бас) и Миро (барабани).
Гранулом не спират да свирят на живо и са чести гости в множество градове на България.
 
   Група ,,Еридан" е основана през август 2001г. от Димо Тодоров и Иво Икономов. Двамата месец по-рано напускат небезизвестната българска рок-група ,,Конкурент". За певец бива поканен Станислав Пандин, а за барабанист отново бивш член на ,,Конкурент" - Юлиан Наумов. Най-важното събитие за групата през 2005г. е концертът, на който подгряват Глен Хюз в зала 1 на НДК.
Ключови думи: