преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Големите Празници започват!

Понеделник, 13 октомври. Z-Rock става на две години, чуй как ще духнем свещите! Джангър ще има през цялата седмица, а подаръци ще раздаваме чак до края на октомври!В понеделник, първите, вторите и третите петли ще бъдат заглушени от Буги и специалния му гост - Пеци Гюзелев! "Голият обяд" с Елена Розберг ще представи новите дрехи на сайта zrockbg.

Публикувано на 12 Октомври 2008
Големите Празници започват!
Понеделник, 13 октомври. Z-Rock става на две години, чуй как ще духнем свещите! Джангър ще има през цялата седмица, а подаръци ще раздаваме чак до края на октомври!

В понеделник, първите, вторите и третите петли ще бъдат заглушени от Буги и специалния му гост - Пеци Гюзелев!

"Голият обяд" с Елена Розберг ще представи новите дрехи на сайта zrockbg.com и двама гости с рок в сърцето - журналистите Ирина Костадинова и Венелин Петков от bTV.

В "Hijack Show" на гости на Краси Москов ще бъде форумецът Dead Мороз.  Уникалната серия изпълнения на живо "Hijack acoustic" започва в 16:00 с група П.И.Ф.!

Всички, които слушат и куфеят със Z-Rock са поканени! Ето как можеш да се включиш в Големите Празници: цъкни банера над новините (да, този с камилите), и се регистрирай с валидни имена и данни. Можеш и да драснеш някой ред по случай втория ни рожден ден. Всеки делничен ден в 17:30, Краси Москов ще раздава подаръците - билет за концерта на Depeche Mode догодина и уикенд за двама в 4-звездния "Lucky Light" във Велинград. В края на месеца двама ще грабнат голямата награда - две екзотични екскурзии в Тунис!

731 дни разбиващ рок в ефира на България! Наздраве! 
Ключови думи: