преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Golden Circle билетите за концерта на Manowar в София вече са изчерпани

Бандата идва в България за концерт на шестнайсети юни

Публикувано на 18 Март 2019
Golden Circle билетите за концерта на Manowar в София вече са изчерпани

Безспорно едно от най-очакваните събития за почитателите на тежката музика у нас през тази година е предстоящият концерт на Manowar на 16 юни 2019 година в зала „Арена Армеец“. Както винаги, билетите за Golden Circle са предпочитани от най-ревностните фенове на бандата и затова те са разпродадени три месеца преди концерта.

Все още има билети от останалите ценови категории, които са в продажба в мрежата на www.eventim.bg

Купете си билет сега, за да не закъснеете!

Миналата седмица Joey DeMaio поздрави в специално видео обръщение легионите български фенове на Manowar и им обеща незабравимо шоу на 16 юни в София!

Нека припомним, че турнето Final Battle World Tour 2019 вече стартира на 25 февруари 2019 година с дата в Тел Авив и със сетлист с най-любимите парчета на феновете.

За най-големите фенове, на това турне, вкл.и датата в София, са пуснати в продажба ограничен брой ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES!

ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES са допълнителни бонуси към основния билет; това означава, че притежателите на ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADE трябва да имат закупен отделно билет за концерта. 

ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade са достъпни ексклузивно на The Kingdom of Steel (Europe) и за да си го поръчате, кликнете ТУК.

Следвайте Manowar на manowar.com , Facebook, Twitter и Instagram за всички дати от турнето и новини.

Ключови думи: