преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Gogol Bordello с първи концерт в София!

Бандата идва у нас на 30 май 2018-а година

Публикувано на 20 Декември 2017
Gogol Bordello с първи концерт в София!

Провокативни, ексцентрични, музикални, артистични – това са Gogol Bordello. На 30 май 2018-а година най-сетне ще имаме щастието да гледаме за пръв път на живо известната формация. Концертът на Gogol Bordello у нас ще се състои в зала 4 на Интер Експо Център и е с начало 20 часа. 

Билетите за шоуто на Gogol Bordello в София влизат в продажба от днес, 20 декември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Билетите са на цена 45 лева, а в деня на концерта - 55 лева.

Създадената през 1999 година банда Gogol Bordello изгражда стила си с помощта на цигулка и акордеон и комбинира по неповторим начин ритмична циганска музика с елементи от пънк, рок и балкански ритми. Водена от вокалиста с украински произход Eugene Hütz, формацията набира многобройни фенове с непрестанните колоритни концерти, които изнася. Бандата има седем албума, последният от които -  „Seekers and Finders“ - излезе през тази година. Основателно привличат  вниманието и на кино индустрията и участват в редица филмови продукции. През 2008 година са главни действащи лица в музикалния документален филм Gogol Bordello Non-Stop, проследяващ издигането на бандата от долните мазета и свиренето по сватби до световните сцени и фестивални участия.

Eugene Hütz и осемте му съмишленици ни канят на едно невероятно и незабравимо парти! Концертът в зала 4 на Интер Експо Център се организира от Loud Concerts.

Ключови думи: