преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Godsmack работят по „дългосвирещ рок албум и готин акустичен албум“

Това сподели фронтменът Съли Ърна в ново интервю

Публикувано на 04 Март 2021
Godsmack работят по „дългосвирещ рок албум и готин акустичен албум“

Съли Ърна, фронтмена на Godsmack, обяви в ново ивнтервю, че групата напредва в процеса по създаването на нов студиен албум.

„Работим здраво през тази година, заключили сме се в студиото, за да запишем не един, а два албума. Винаги слушаме феновете си и внимаваме, въпреки че пишем музика, която обичаме и ни удовлетворява. Та едно от нещата, което феновете ни питат е „Кога ще направите още един акустичен албум? Беше толкова як този, който направихте“. Но онзи акустичен албум беше нищо повече от собствени песни, които бяха сведени до акустични версии и две оригинални парчета. Тази година искаме да създадем цял рок албум, но и да направим наистина готин акустичен албум или EP, и да пуснем и двете издания...или поне да ги имаме готови“, сподели Ърна.

„Това е нашата цел. Ще сме в студиото цялата година, правейки музика. Ако е голямо рок парче – отива в едната папка, ако е нещо като готина пиано песен или акустичен трак – в другата папка. След това ще запишем всичко, ще изберем фаворитите си и ще пуснем материал за два албума. Така че нямаме намерение да забавяме темпото“, каза още фронтменът на Godsmack.

Ключови думи: