преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Godsmack отложиха европейското си турне тази есен заради семейна трагедия

Почина синът на китариста Тони Ромбола

Публикувано на 17 Октомври 2018
Godsmack отложиха европейското си турне тази есен заради семейна трагедия

Godsmack отложиха есенното си турне в Европа заради семейна трагедия! Почина синът на китариста Тони Ромбола.

„С дълбоко съжаление и от името на нашия китарист Тони и неговата съпруга Сю, изпращам съобщение до феновете ни по света, за да ви информирам, че Тони и неговото семейство понесоха загуба, която нито един родител не бива да изпитва“, написа вокалиста Съли Ърна.

„Синът на Тони и Сю – Джо Фей – почина неочаквано миналата седмица. Той беше едва на трийсет и четири години. Един от най-милите и смирени хора, които съм срещал някога. И най-вече, той беше ФЕН. Като всички вас. Той буквално изживяваше успеха на Godsmack чрез баща си. Винаги беше толкова развълнуван и горд да е около нас и ще липсва много на всички нас“, допълни Ърна.

Вокалистът на Godsmack призова феновете на бандата да уважат личното пространство на Ромбола и семейството му, за да могат те да изживеят загубата на своя син.

„Оценяваме вашето търпение, молитви и подкрепа в тези много трудни времена. Обещавам ви, че ние ЩЕ се завърнем по-големи и по-силни в началото на 2019-а и ще почетем всички тези концерти дати в Европа и по света. Бъдете готови!“, написа още фронтменът на групата.

Европейското турне трябваше да започне на двайсет и девети октомври в Стокхолм и да завърши в София на двайсет и седми ноември.

Ключови думи: