преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гласът на Godsmack Съли Ърна с концерт в Арена Армеец тази вечер

„Обичам хората в България, обичам вашата култура. Искам да направим най-хубавото шоу, на което сме способни“, каза прочутият фронтмен

Публикувано на 26 Септември 2017
Гласът на Godsmack Съли Ърна с концерт в Арена Армеец тази вечер

Прочутият вокалист и фронтмен на култовата банда Godsmack Съли Ърна пристигна вчера в София за предстоящия си концерт. Тази вечер музикантът ще излезе на сцената в зала „Арена Армеец“ с цялата си група за солови проекти, част от която е и феноменалната вокалистка Лиса Гайър. В програмата са включени хитови заглавия от соловите албуми на Съли като Sinner's Prayer и Broken Road, както и парчета на Godsmack. За първи път българските фенове ще чуят на живо и заглавната песен от албума Hometown Life, която не беше изпълнена на миналогодишните концерти на звездата в София. Шоуто ще отбележи 11-тия рожден ден на радио Z-Rock. Съли бе посрещнат на летището от фенове, които побързаха да се снимат със своя любимец. България е част от успешното европейско турне на Съли Ърна, в което най-мащабното събитие е именно в София. 

„Обичам хората в България, обичам вашата култура. Когато за пръв път дойдох, не знаех какво да очаквам, но сега вече съм наясно колко искрена и емоционална е публиката тук. Искам да направим най-хубавото шоу, на което сме способни “, сподели Ърна още при излизането си от терминала.

За концерта утре вечер са подготвени специални аранжименти, в които да се включат и талантливите момичета от Оркестъра на Класик ФМ радио – Звезди, Галя и Кристи. Веднага след пристигането си в хотела музикантът започна работната репетиция с цялата група, а довечера ще разпусне в известен столичен рок бар, заедно с групата и българските си приятели.  

Все още могат да бъдат закупени билети за концерта “The Voice of Godsmack – Sully Erna in concert”. Те са налични в мрежата на „Ивентим“ в цялата страна. Касата на „Ивентим“ в зала „Арена Армеец“ ще продава билети през целия ден до началото на шоуто в 20:00 ч. Входовете на залата ще бъдат отворени за публиката в 18:30 ч. 

Ключови думи: