преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Германската синтпоп група Obscenity Trial с концерти в Пловдив и София!

   Основаната в далечната 1993 г. немска уейв/синтпоп банда ще зарадва феновете на новата вълна с първите си изяви на живо в България.

Публикувано на 08 Септември 2008
Германската синтпоп група Obscenity Trial с концерти в Пловдив и София!
   Основаната в далечната 1993 г. немска уейв/синтпоп банда ще зарадва феновете на новата вълна с първите си изяви на живо в България. Obscenity Trial ще свирят в Пловдив на 12-ти септември, в клуб ,,Гепи", и за откриването на новия сезон на столичния клуб ,, 3 Уши" на 13-ти септември.
   Оливер Ванд и Франк Хас дават началото на проекта, вдъхновени от музиката на легендите Depeche Mode и And One и EBM (Electro Body Music) - модата, която в Германия по това време се свързва основно с електро-маниаците Die Krupps, D.A.F. и Front 242.
 В България те ще свирят преди  двумесечното си турне в САЩ, в рамките на организирания от Dark Friends Bulgaria фест в Пловдив на 12-ти септември, в клуб ,,Гепи" и за откриването на новия сезон на столичния клуб ,, 3 Уши" на 13-ти септември. Съпорт ще им окажат най-добрите родни групи от уейв-готик сцената Под Дъжда, Voyvoda, Dark Generation в Пловдив и Dope Buzz и Apple of Filth в София.
   Билети - на http://www.ticketstream.bg, в магазини ,,На Тъмно" и ,,Office 1 Superstore" в цялата страна.
Ключови думи: