преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Германската симфоник банда Haggard за трети път в България

Шоуто на групата ще е на 12 май в Mixtape 5

Публикувано на 15 Март 2016
Германската симфоник банда Haggard за трети път в България

Haggard се завръщат у нас! Германската симфоник банда идва за концерт в България за трети път. Шоуто ще се състои на 12 май в Mixtape 5.

Разнообразието от стилове, които германците съчетават, както и впечатляващият брой музиканти на сцената обещават едно интересно шоу и вълнуващо преживяване!

След първото си гостуване тук през 2008 г., за последно видяхме групата на сцената на Летния театър в Пловдив за спектакъл с Пловдивската филхармония през 2010 г. Тази пролет те отново ще се обърнат към Балканите за една специална среща с българските фенове! Една сцена - 13 музиканти!

Haggard идват директно от Германия и са група с над 20-годишна собствена музикална история. Създадени през 1989, те често сменят членовете и броя на музиканти в състава си. Стилът им е необичаен и разнороден - песните им срещат отблизо класическа и средновековна музика с дет, прогресив и дуум метъл. Последният излязъл до момента студиен албум на групата е „Tales of Ithiria” (2008).

Билети в предварителна продажба са пуснати в мрежата на  https://www.ticketlogic.bg/ на цена от 35лв. като в деня на концерта и на входа ще са на цена от 40лв.

Ключови думи: