преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Garbage се завръщат с албума „No Gods No Masters“! Чуйте парчето „The Men Who Rule The World“

Седмият студиен албум на легендарната пост-гръндж банда излиза на единайсети юни

Публикувано на 31 Март 2021
Garbage се завръщат с албума „No Gods No Masters“! Чуйте парчето „The Men Who Rule The World“

Garbage се завръщат със своя седми студиен албум – „No Gods No Masters“, на единайсети юни. Бандата представи и видео към дебютния сингъл от предстоящото издание – „The Men Who Rule the World“. Клипа можете да видите по-долу, а той е дело на чилийския режисьор, аниматор и художник – Хави Ми Амор.

„Това е нашият седми албум, а това е значима нумерология, която засегна ДНК-то на съдържанието на албума – седемте добротетели, седемте страдания и седемте смъртни гряха“, сподели вокалистката Шърли Менсън. „Това е нашият начин да опитаме да създадем смисъл от това колко шибано откачен е светът и в какъв поразителен хаос сме се озовали. Почувствахме, че трябва да направим албума в този момент“.

„The Men Who Rule The World“, откриващата песен от новия албум, е протестна песен, която призовава на оръжие срещу нарастващото капиталистическо късогледство, расизма, сексизма и женомразтвото.

Продуцент е дългогодишният сътрудник на Garbage – Били Буш, а семената към „No Gods No Masters“ са посяти през лятото на 2018-а в пустинята в Палм Спрингс, когато групата се събира, за да оформи скелета на албума.

Ето и списъка с песни към „No Gods No Masters“:

01. The Men Who Rule The World

02. The Creeps

03. Uncomfortably Me

04. Wolves

05. Waiting For God

06. Godhead

07. Anonymous XXX

08. A Woman Destroyed

09. Flipping The Bird

10. No Gods No Masters

11. This City Will Kill You

Ключови думи: