преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Fyeld с четири нови дати за октомври от турнето „Invisible Fyelds“

Бандата обяви дати в Пловдив, Ямбол, София и Перник

Публикувано на 06 Октомври 2015
Fyeld с четири нови дати за октомври от турнето „Invisible Fyelds“

Рок и метъл феновете ще могат да видят и чуят на живо dirty groove машините FYELD през октомври в четири български града. В първите три те ще свирят заедно с техните приятели от ню-метъл бандата Invisible Dreams, а целият тур е под надслов „Invisible Fyelds”. 

На 9-ти октомври двете групи ще свирят в Център за сценични изкуства „Stage 51“ в Пловдив, като третата банда за вечерта са трашърите от Inflict, a на следващия ден (10-и октомври) ще се развихрят в рок клуб „Рогача“, град Ямбол.

На 16-ти октомври Fyeld и Invisible Dreams се завръщат в емблематичния софийски клуб Рок бар “Fans”. Перник ще посрещне Fyeld в бар “Zinc”, където групата ще раздели сцената с Humanity May Sink.

Специално за концертите бандата ще е в пълен състав, тъй като от Финландия пристига техния диджей Тимо Пуукко, който ще режисира и клип към новото им парче „The Underdogs Anthem“. Последното видео заснето под негово ръководство беше „Adrenawheel“, което стана химн на клуба по планинско колоездене Mountain Hill от Троян.

FYELD е група добре позната на българските метъл фенове, както от трите им участия на

Spirit of Burgas, така и като подгряваща банда на Anthrax, Guano Apes, Crematory и други.  

Ключови думи: