преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

FUSION EMBASSY - едно ъндърграунд пътуване от Брюксел до София!

  Приключи първият уъркшоп, благодарение на който плодотворната среща между българските фолклорни мелодии и белгийските електронни бийтове вече е факт.

Публикувано на 08 Септември 2009
FUSION EMBASSY - едно ъндърграунд пътуване от Брюксел до София!
  Приключи първият уъркшоп, благодарение на който плодотворната среща между българските фолклорни мелодии и белгийските електронни бийтове вече е факт. Младите Посланици на българската фолклорна музика и белгийският електро-продуцент Андрийс прекараха една незабравима седмица сред тайнствената и вдъхновяваща природа на Родопите (с. Долен), където свирейки и записвайки заедно, те опознаваха богатството и красотата на най-универсалното и въздействащо средство за комуникация - музиката.

  В уъркшопа участваха:
Андрийс (електро-продуцент), Алексей Цветанов (звуко-режисьор), Мила Долашка (вокали), Мария Петкова (вокали), Ася Андонова (вокали), Калина Христова (вокали), Николай Стайков (цигулка), Христо Нейков (флейта, вокали), Иван Савов (кларинет), Тони Хоро (тъпан), Веселин Митев (гайда, кавал, дудук, вокали), Красимир Желязков (тамбура), Стефан (фотограф и оператор)

  В момента Андрийс обработва записания материал, който ще смеси с електронната си продукция. През това време останалите Посланици се подготвят за втората си среща на следващия уъркшоп в края на октомври, по време на който ще продължат да изследват заедно земите на фюжъна: дом на креативност и артистичен обмен. Артистите все повече се доближават до въплъщаването на паралелните музикални интереси на съвременните млади хора, които са привлечени от западно-европейските бийтове, но са съхранили и любовта към тайнството на автентичния български фолклор.

  Мултимедийните материали, появили се в резултат на срещата между Фюжън Посланиците, ще ви направят свидетели на тази уникална артистична колаборация. Мястото е www.fusionembassy.com

Ключови думи: