преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фронтменът на AC/DC Брайън Джонсън ще кара Mini на състезание във Великобритания

Събитието ще се проведе край Дарлингтън през идващия уикенд

Публикувано на 29 Юли 2014
Фронтменът на AC/DC Брайън Джонсън ще кара Mini на състезание във Великобритания

Брайън Джонсън от AC/DC е известен с любовта си към автомобилите, а и неведнъж е участвал в състезания. През идващия уикенд той ще се включи в събитието Nostalgia Weekend край Дарлингтън на пистата Croft Circuit. Място, което е посещавал през 60-те години, за да гледа MG racing.

 

Фронтменът на AC/DC ще кара Mini в петото издание на Nostalgia Weekend.

 

„Бях на 17 и половина, когато получих първата си кола - Ford Popular...През онзи август бях в родния си Дънстън край Гейтсхед. Нямах кой знае какво да правя, когато някой ми каза, че има състезание на Croft. Беше дъждовен ден и само с една чистачка на стъклото на моя Popular, аз и двама приятели, се отправихме натам. Карахме без да спрем право покрай дамата на вратата, защото не можехме да си позволим да си купим билети.

На Croft опитах за първи път от моторните спортове на живо, а сега се възползвам от възможността да се състезавам в Nostalgia Weekend”, заяви Джонсън.

„Бях наскоро един от състезателите с Porsche 911, която завърши първа в нейния клас и на 20-то място в крайното класиране на Le Mans Classic, но ще бъде голямо приключение сега, когато ще се кача на малкото Mini, което ще карам този уикенд!”

 

Брайън Джонсън и AC/DC наскоро приключиха със записите на новия албум във Ванкувър.

Ключови думи: