преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Foster The People подготвят нов албум

Бандата започва активна работа по нов албум

Публикувано на 19 Ноември 2013
Foster The People подготвят нов албум

Foster The People избухнаха с „Pumped Up Kicks” през 2011 година, но след това значително забавиха темпото. През следващата година се очаква те отново да се активизират, а ново тяхно парче се задава още през януари.

 

Групата има само един концерт в последните месеци, а вокалистът Марк Фостър се определи като „студиен плъх”, заради работата си по последния албум от 2011 “Torches” и заснемането на първия му филм „Little Boy”. 

 

„Снимките по филма бяха много голям опит и незабравимо преживяване, но съм наистина развълнуван за новите записи на бандата. Музиката ще бъде наситена с китари. Отдавна не бях свирил толкова на китара, но ще бъде забавно за изпълнение на живо, защото е много по-естествено и доста повече в стила на Pixies и Clash например. Този албум ще бъде революционна крачка за нас и нямам търпение да видя реакцията на публиката.

 

Филмът, който е режисиран от Алехандро Монтеверде, ще окаже своето влияние върху новата музика от бандата, макар двете неща да са от различни светове.

 

„Работата по филма ме върна към класическата музика, с която аз всъщност израснах”, коментира Фостър. „Досега не бях виждал оркестър от 50 души да свири нещо, което аз съм написал. Те буквално го съживиха и наистина беше внушително.”

 

Част от новите заглавия са: Beginners Guide to Destroying the Moon" - най-тежкото парче сред записите, Are You What You Wanna Be" – в което има и африкански ритми, а третото е "Nevermind", за което Марк Фостър казва -„ Тя е като част от сърцето ми. Ако албумът имаше сърце, то това щеше да е „Nevermind”.

 

Ключови думи: