преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Флоор Янсен от Nightwish обмисля самостоятелен албум

Тя е имала повече време да пише музика по време на кризата с коронавируса

Публикувано на 05 Юни 2020
Флоор Янсен от Nightwish обмисля самостоятелен албум

Флоор Янсен, вокалистка на Nightwish, обсъди възможността да направи самостоятелен албум по време на лайв чат в Инстаграм.

„Все повече хора започнаха да питат за соло албум. Основно заради телевизионното шоу, в което участвах /нидерландското „Beste Zangers“ – „Най-добри певци“/. Това ме накара да се замисля дали наистина искам да го направя? Кога бих искала да направя такъв албум? В какъв стил? И понеже съм си вкъщи повече /заради коронавируса/, имам повече време да пиша музика. Не означава, че изведнъж съм станала супер креативна и знам точно какво искам да направя. Но е чудесно, че имам време да помисля за това и да видя какво ще излезе“, сподели тя.

Колкото до музикалната насоченост на евентуалния соло албум, Янсен заяви – „Не мога да си представя да е рок или метъл – правила съм рок албуми, а и много метъл музика. И освен това съм в една от най-добрите групи…След двайсет години метъл не би ли било чудесно да направя нещо съвсем различно за себе си? Така се чувствам“, допълни вокалистката.

Nightwish издадоха деветия си студиен албум „Human. :II: Nature.“ на десети април.

Ключови думи: