преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

FLIGHT 666 завладява киноекраните по цял свят

Британската премиера на документалния филм за Iron Maiden "Flight 666"  ще се състои на 20 април в Odeon Kensington в Лондон.

Публикувано на 11 Април 2009
FLIGHT 666 завладява киноекраните по цял свят
Британската премиера на документалния филм за Iron Maiden "Flight 666"  ще се състои на 20 април в Odeon Kensington в Лондон. Ще присъствят членове на групата и екипа на филма, както и други специални гости.
На следващия ден, 21 април, филмът ще се завърти едновременно в над 450 кино салона в общо 41 държави. "Flight 666" ще бъде излъчен по най-високите стандарти в киното, 2K digital и 5.1 surround sound, равпространяван от Arts Alliance Media, със съдействието на Phantom Music Management и EMI Records.
Според Howard Kiedaisch, изпълнителен директор на Arts Alliance Media  "Flight 666" е най-мащабната световна премиера за документален филм досега, станала възможна благодарение на легендарния статус на Iron Maiden и ... дигиталния запис.
,,Iron Maiden: Flight 666" е пълнометражен документален филм, проследяващ живота на групата, спечелила наскоро награда Brit за най-добра група на живо, по време на миналогодишното им световно турне.
Филмът е заснет по време на първата част на турнето SOMEWHERE BACK  IN TIME WORLD TOUR през февруари и март 2008, считано за най-амбициозното и мащабно турне в рок историята. Flight 666 е точен портрет на една от най-успешните рок групи, вдъхновяващ и често забавен разказ за хаотичния живот по време на турне.
Филмът наскоро спечели наградата "24 BEATS PER SECOND" за най-добър документален филм на престижния South By South West Film & Music Festival в Остин, Тексас.
Ключови думи: