преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Five Finger Death Punch обявиха дати за европейско турне с Megadeth и Bad Wolves

Турнето ще се проведе от януари до февруари 2020-а година

Публикувано на 10 Септември 2019
Five Finger Death Punch обявиха дати за европейско турне с Megadeth и Bad Wolves

Five Finger Death Punch обявиха дати за европейско турне с Megadeth и Bad Wolves. Турнето ще се проведе през януари и февруари 2020-а година. Траш метъл легендите Megadeth ще са специални гости, а подкрепата за бандата ще е от Bad Wolves, които направиха голям пробив през 2018-а година и се готвят да издадат втория си албум на двайсет и пети октомври.

Китаристът Золтан Батори заяви: „Съставът е масивен. Bad Wolves бяха ПРОБИВЪТ на група през последните години, а Megadeth нямат нужда от представяне, те са абсолютни легенди. Приносът на Дейв Мъстейн към жанра просто е неизмерим. Считам го за един от бащите-основатели не само на траша, но на хеви метъла изобщо, защото неговите рифове и неговото свирене на китара са повлияли на всеки, който е бил в радиуса на избухване на Megadeth…а това е един голям радиус“.

Турнето ще посети четиринайсет европейски страни, а първата дата е двайсети януари, когато е концертът в Хелзинки, Финландия. Последното шоу е на двайсети февруари и ще се състои в Будапеща, Унгария.

Преди това Five Finger Death Punch ще направят самостоятелни концерти в Киев, Украйна, руската столица Москва и в Санкт Петербург.

Ключови думи: